U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Reuzenhuis Antwerpen - 11 tot en met 22 maart 2022

  1. Registreren
  2. Facturatie
  3. Overzicht van de registratie
  4. Betaling
  5. Bevestiging

In het kader van de Covid19 maatregelen, hebben we dit nummer nodig bij eventuele contact tracing, we verwijderen het gsm nummer na 14 dagen uit onze bestanden.

We beperken het aantal bezoekers in het Reuzenhuis in het kader van de huidige maatregelen voor Covid19. Daarom is het dragen van een mondmasker tijdens het bezoek verplicht. Hou ermee rekening dat er mogelijks op enkele ogenbliken een Covid Safe Ticket kan gevraagd worden.

Kom je met meer personen en wens je nog meer tickets? Na de bevestiging van je gratis tickets kom je terug naar de website en kan je extra tickets aankopen.

Kinderen kunnen het Reuzenhuis niet bezoeken, we hebben voor hen een aangepast programma.

Gezinsbond respecteert uw privacy. Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heeft u het recht op o.a. inzage en verwijdering van uw gegevens bij het eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.
Dit invulveld leeg laten a.u.b.